Skip to content

Waterzuivering

Perfect gefilterd
water

Perfect drinkwater direct uit de kraan? Dat kan met de waterzuiveringsystemen van Kinetico. Deze waterzuiveringssystemen zijn zo geavanceerd dat het bijna alles uit het kraanwater verwijderd dat geen water is. Gefilterd water is ideaal om te drinken, maar ook om pasta te koken, fruit en groente te wassen of te gebruiken bij andere bereidingen. Geniet vanaf nu altijd van kristalhelder, heerlijk water, direct uit uw eigen kraan.

Filterproces
waterzuivering

Het waterzuiveringssysteem maakt gebruik van RO (Reverse Osmosis). Dit is een filterproces waarbij water door een semipermeabel membraan wordt geduwd dat de verontreinigingen opvangt. Het resultaat is dat het drinkwater schoon en kristalhelder is en heerlijk smaakt. Water dat uit dit waterzuiveringssysteem komt, is zuiverder dan water uit flessen en filterkannen. Daarnaast voldoet het water aan alle standaardmetingen die bij waterzuiverheid centraal staan.

Neem contact op

Kies voor
een waterzuiveringssysteem

Perfect gefilterd water

Krachtige stroomsnelheid

Efficiënt en zuinig

Waterzuiveringssystemen van Kinetico

Waterzuiveringssysteem

Efficiënt en zuinig waterzuiveringssysteem

Bij Kinetico zetten waterexperts alle kennis in om de waterbehandelingsproducten zo te ontwikkelen dat alles wat geen water is uit het water wordt gehaald. De waterzuiveringssystemen van Kinetico zijn briljant ontworpen. Het zijn de meest efficiënte en effectieve waterzuiveringssystemen ter wereld. Kinetico spant zich in om waterkwaliteitsproblemen op te lossen en het doel is om de voordelen van waterbehandeling beschikbaar te stellen aan iedereen in de samenleving. De meest innovatieve waterbehandelingssystemen worden door Kinetico ontwikkeld en geproduceerd.

Waarom kiezen voor de waterzuiveringssystemen van Kinetico?

  • ’s Werelds toonaangevende specialist in waterbehandeling.
  • Superieure prestaties.
  • Hoge betrouwbaarheid.
  • Onafhankelijk gecertificeerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een waterzuiveringssysteem bij u thuis? Laat het weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Waterzuivering & onderhoud

Een waterzuiveringssyteem heeft jaarlijks onderhoud nodig. Hierbij wordt de werking van het toestel gecontroleerd en worden alle filters vervangen. Wilt u een afspraak maken voor het onderhoud? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op
Waterontharder Kinetico

Maak een afspraak

MartinK

Onderhoudsspecialist

Adres
Vinkenweg 42
2231 NS Rijnsburg
Nederland

E-mail ons
contact@martink-onderhoud.nl

Bel ons
+31 6 511 57 045