Skip to content

Waterontharders

Voor zuiver
en zacht water

In het Nederlandse drinkwater zit een behoorlijke hoeveelheid calcium- en magnesiumionen. Deze hoeveelheid verschilt per regio, maar zorgt ervoor dat het water hard wordt. Hard water zorgt voor de nodige kalkaanslag en is op lange termijn schadelijk voor uw badkamer, keukenapparatuur en eigen gezondheid. Liever investeren in andere mogelijkheden? Laat u informeren over de functie van een waterontharder.

Zo werkt een
waterontharder

In een waterontharder wordt hard water door een cilinder met kunsthars bolletjes geleid. Dit wordt de ionenwisselaar genoemd. Aan deze bolletjes blijft het kalk en magnesium plakken en op deze manier uit het water verwijderd. Hard water wordt zacht water. Wanneer na een aantal dagen de kunsthars bolletjes verzadigd zijn met kalk en magnesium is het tijd om ze weer te ontdoen van deze stoffen. Dit wordt ook wel regenereren genoemd.

Ontdek meer
Waterontharders MartinK

Kies voor
een waterontharder

Continu zacht water

Geen kalkaanslag

Energiezuinig

Waterontharders van Kinetico

Waterontharder MartinK

Effectieve waterontharders

Bij Kinetico zetten waterexperts alle kennis in om de waterbehandelingsproducten zo te ontwikkelen dat alles wat geen water is uit het water wordt gehaald. De waterontharder van Kinetico zijn briljant ontworpen. Het zijn de meest efficiënte en effectieve waterontharders ter wereld. Kinetico spant zich in om waterkwaliteitsproblemen op te lossen en het doel is om de voordelen van waterbehandeling beschikbaar te stellen aan iedereen in de samenleving. De meest innovatieve waterbehandelingssystemen worden door Kinetico ontwikkeld en geproduceerd.

Waarom kiezen voor de waterontharders van Kinetico?

  • ’s Werelds toonaangevende specialist in waterbehandeling.
  • Superieure prestaties.
  • Hoge betrouwbaarheid.
  • Onafhankelijk gecertificeerd.

Waterontharders zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden van een waterontharder bij u thuis? Laat het weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Waterontharders & onderhoud

Een waterontharder heeft jaarlijks onderhoud nodig. Hierbij wordt de werking van het toestel gecontroleerd. Als het nodig is worden er onderdelen vervangen, wordt de waterverzachter ontsmet of eventuele aangekoekte zoutresten verwijderd. Voor het onderhoud van de waterontharder kunnen we bij plaatsing direct een afspraak maken.

Neem contact op
Waterontharder Kinetico

Maak een afspraak

MartinK

Onderhoudsspecialist

Adres
Vinkenweg 42
2231 NS Rijnsburg
Nederland

E-mail ons
contact@martink-onderhoud.nl

Bel ons
+31 6 511 57 045