Skip to content

Quookers

De kraan
die alles kan

Nog een waterkoker of fluitketel op de aanrecht staan? Niets mis mee! Toch kunt u wel heel blij worden van de voordelen die een Quooker biedt en de efficiëntie die het aan het huishouden toevoegt. Een Quooker brengt nog meer plezier in de keuken en bespaart tijd en ruimte. Het is de kokend waterkraan die alles kan. Geniet in een handomdraai van een glas tintelend fris water, een kopje thee of maak de lekkerste limonades en cocktails. Op deze manier haalt u alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.Wist u dat wij gecertificeerd Quooker installateur zijn?

Liever de Quookers in het echt zien? Net als de nieuwe Quooker Front zijn ook alle andere Quooker modellen te zien in onze showroom.

Handige Quooker

Een heerlijk gekookt eitje in de ochtend. Kopje thee of koffie. Koken van groente voor het avondeten. Bruisend water bij het eten. Een Quooker is de hele dag door bijzonder handig en u zult er versteld van staan hoe vaak er op een dag gebruik van de Quooker wordt gemaakt. Met een Quooker is het kokende, warme, koude, bruisende of gefilterde water er meteen. En dat scheelt tijd.

Ontdek meer

Hierom kiest u
voor MartinK

Alles uit één kraan

Duurzame keuze

Ruimtebesparend

Uitgebreide collectie Quookers

Quooker Front

Quooker Front

De Quooker Front is Quooker’s nieuwste kokendwaterkraan. Deze kraan brengt design en functionaliteit samen en is clean, minimalistisch, maar tegelijkertijd uitgesproken. Wat de Quooker Front anders maakt dan andere modellen is het vernieuwde design en de mogelijkheid tot bruisend water met het ingebouwde CUBE systeem.

Voordelen Quooker Front

 • Kokendwaterkraan en mengkraan in één
 • CUBE systeem voor gekoeld en bruisend water
 • Hendel voor warm en koud water zit aan de voorkant

De Quooker Front is verkrijgbaar in roestvrij staal en zwart. Met het design van de Quooker Front kiest u voor een echte eyecatcher in uw keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Quooker? Kom langs in onze showroom en ontdek de functies van de nieuwe Quooker Front.

Quooker Flex

De Quooker Flex is de enige Quooker met een flexibele uittrekslang. Super handig, want met de uittrekslang kunt u overal bij. Net als de andere Quooker-kranen geeft de Flex warm, koud en 100°C kokend water. Combineert u de Quooker Flex met de Quooker CUBE? Dan geeft de Flex ook koel bruisend en gefilterd water.

Voordelen Quooker Flex

 • Kokendwaterkraan en mengkraan in één
 • Uittrekslang voor meer bereik
 • Kan met een CUBE worden aangesloten

De Quooker Flex is verkrijgbaar in chroom, roestvrijstaal en zwarte kleur en te combineren met de kokendwaterreservoir PRO3 en COMBI+. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Quooker Flex bij u in huis? Kom langs in onze showroom en ontdek de functies van de Quooker Flex.

Quooker MartinK

Quooker Fusion

Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. Quooker Fusion is verkrijgbaar in Round en Square. Hierdoor heeft u de mogelijkheid te kiezen wat het beste in uw interieur past. Combineert u de Quooker Flex met de Quooker CUBE? Dan geeft de Flex ook koel bruisend en gefilterd water.

Voordelen Quooker Fusion

 • Kokendwaterkraan en mengkraan in één
 • Ook verkrijgbaar met een matzwarte finish
 • Ronde of rechte uitloop

De Quooker Fushion is verkrijgbaar in chroom, roestvrijstaal, zwart, goud en messing patina en te combineren met de kokendwaterreservoir PRO3 en COMBI+. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Quooker Fusion bij u in huis? Kom langs in onze showroom en ontdek de functies van de Quooker Fusion.

Quooker Fushion

Quooker Classic Fusion

De alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE ook bruisend en gefilterd water. De Quooker Classic Fusion is verkrijgbaar in drie finishes.

Voordelen Quooker Classic Fusion

 • Dubbelwandige uitloop
 • Dubbel-druk-draai bedieningsknop
 • Ronde of rechte uitloop

De Quooker Classic Fushion is verkrijgbaar in chroom, roestvrijstaal en messing patina en te combineren met de kokendwaterreservoir PRO3 en COMBI+. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Quooker Classic Fusion bij u in huis? Kom langs in onze showroom en ontdek de functies van de Quooker Classic Fusion.

Quooker Nordic

Quooker Nordic

Twee kranen in hetzelfde design. Dat is de Quooker Nordic. Een mengkraan voor warm en koud water. Een Quooker-kraan voor kokend, en als u hem combineert met een Quooker CUBE, koel bruisend en gefilterd water. Wist u dat de kokend waterkraan in hoogte verstelbaar is? Het is ook mogelijk om de Quooker-kraan uit de Nordic-serie los te bestellen.

Voordelen Quooker Nordic

 • Een aparte kraan voor kokend water
 • Twee kranen, hetzelfde design
 • Kokend waterkraan in hoogte verstelbaar

De Quooker Nordic is verkrijgbaar in chroom en roestvrijstaal en te combineren met de kokendwaterreservoir PRO3 en COMBI+. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Quooker Nordic bij u in huis? Kom langs in onze showroom en ontdek de functies van de Quooker Nordic.

Quooker & onderhoud

Wat veel mensen niet weten is dat ook een Quooker regelmatig onderhoud nodig heeft. Het advies is om een Quooker om de drie tot vijf jaar een onderhoudsbeurt te geven, waarbij ook de filter moet worden vervangen. Dit is afhankelijk van de hardheid van het water. Hierdoor voorkomt u storingen en veel problemen bij het Quooker-systeem dat bij u is geïnstalleerd. Als gecertificeerd Quooker installateur helpen wij u graag.

Neem contact op
Onderhoud Quooker MartinK

Maak een afspraak

MartinK

Onderhoudsspecialist

Adres
Vinkenweg 42
2231 NS Rijnsburg
Nederland

E-mail ons
contact@martink-onderhoud.nl

Bel ons
+31 6 511 57 045