Skip to content
Quooker Front

Quooker Front als eyecatcher in uw keuken

Quooker heeft een nieuwe kokendwaterkraan als toevoeging aan het assortiment: de Quooker Front. Clean en minimalistisch, maar tegelijkertijd uitgesproken. Die beschrijving past bij het nieuwste model van Quooker. Naast het vernieuwde design heeft het Front model een nieuw bedieningssysteem, wat de Quooker Front nog makkelijker en ergonomischer maakt. We vertellen je graag alles over de nieuwe Quooker Front.

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen

De Quooker Front is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: roestvrij staal en zwart. De kraan heeft hierdoor een robuust, stoer en strak uiterlijk en past in ieder modern interieur. Met het design van de Quooker Front kiest u voor een echte eyecatcher in uw keuken.

Nieuwste Quooker model

In tegenstelling tot eerdere Quooker-modellen zit bij de Front de hendel voor koud en warm water aan de bovenkant van de kraan. De kindvriendelijke bedieningsknop die u gewend bent van Quooker is ook doorgevoerd in het Front model. Twee keer drukken en tegen de klok in draaien zorgt voor direct kokend water van 100 °C. Quooker Front biedt ook de mogelijkheid tot gekoeld en bruisend water.

Met het ingevoerde CUBE systeem kunt u namelijk ook koud en gezuiverd water, met of zonder koolzuur, tappen. De kraan geeft gekoeld water met één klik tegen de klok in. Liever bruisend water? Klik dan twee keer tegen de klok in. Bovendien is de Quooker Front maar liefst 270° draaibaar, wat het een erg gebruiksvriendelijke en dynamische kraan maakt.

Quooker Front

Gemak en duurzaamheid

Een Quooker zorgt voor een efficiënter huishouden en brengt het gemak van direct kokend water. Een Quooker bespaart tijd en ruimte en is duurzaam vanwege makkelijk vervangbare onderdelen. Bovendien heeft u met een Quooker precies de juiste hoeveelheid water, in tegenstelling tot wanneer u water kookt in een waterkoker of fluitketel.

Geniet in een handomdraai van een glas tintelend fris water, een kopje thee of maak de lekkerste limonades en cocktails. Op deze manier haalt u alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.

Kies voor de Quooker Front

Wist u dat wij gecertificeerd Quooker installateur zijn? We vertellen u graag meer over alle Quooker kranen en het nieuwste Quooker Front model. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom om de nieuwe Quooker Front te bekijken.