Skip to content

Over MartinK

Vol energie
& vakmanschap

Vol energie is Martin Kuivenhoven begonnen met MartinK! Na het behalen van zijn diploma is Martin in het familiebedrijf M. Kuivenhoven begonnen. Martin: “Ik heb 32 jaar ervaring opgedaan op het gebied van interieurbouw en in de keukenbranche. Door de jaren heen heb ik alle disciplines doorlopen. Van het ontwerpen, produceren en monteren tot het persoonlijke contact met de klanten.” Bij MartinK staan vakmanschap, perfectie en goede service hoog in het vaandel. “Met passie en innovatie voer ik mijn werkzaamheden uit en zie ik graag gelukkige en tevreden klanten.

Na 24 jaar mede-eigenaar te zijn geweest van familiebedrijf Kuivenhoven Keukens, kreeg Martin andere ambities. “Ik wilde mij gaan specialiseren in Quookers, waterontharders en drinkwater- en filterwatersystemen. Door de snelle groei van de nieuwste ontwikkelingen is duurzaamheid de toekomst voor bedrijven en particulieren.

Martin is de uitdaging aangegaan om zijn eigen bedrijf MartinK Onderhoudsspecialist te beginnen. “Hierin ben ik onder andere actief als gecertificeerd verkoop- en onderhoudsspecialist voor Quooker Nederland. Daarnaast verkoop en monteer ik waterontharders en drinkwater- en filterwatersystemen voor het merk Kinetico.

Heeft u interesse of vragen? Neem gerust contact op! Martin is te bereiken op 06-51 15 70 45 of stuur een e-mail naar contact@martink-onderhoud.nl.

Persoonlijke service

Wat mijn ogen zien, maken mijn handen. Samen met u realiseer ik de werkzaamheden tot een perfect resultaat!” Iedere klant heeft eigen wensen en behoeften. Iets waar MartinK alle respect voor heeft en services op aanpast. Hierdoor bent u als klant verzekerd van de beste kwaliteit en vakmanschap. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Quookers, waterontharders, waterzuiveringssystemen of keukenapparatuur? MartinK geeft u graag eerlijk advies.

Neem contact op
Martin Kuivenhoven

Kies voor MartinK

Jarenlange ervaring

Haal expertise in huis

Eerlijk advies

Gespecialiseerd servicemonteur

Martin Kuivenhoven

Diverse specialisaties

Door de jarenlange ervaring in keukens en de installatie van diverse keukenapparatuur weet Martin Kuivenhoven iedere klus tot in detail op te leveren. Dat tot veel tevredenheid bij klanten. Als gecertificeerd monteur weet Martin tegen welke vraagstukken, problemen of storingen u aan kunt lopen. Daarnaast is het altijd fijn als u direct met iemand contact kunt opnemen als er echt iets is.

Een gecertificeerd monteur zorgt ervoor dat uw Quooker, waterontharder of keukenapparatuur op de juiste wijze wordt geïnstalleerd en u daarbij uw garantie op het apparatuur behoudt.

Storing?

Dat is vervelend! Op een storing zit niemand te wachten. Een storing kan in veel gevallen voorkomen worden door onderhoud. Zorg er daarom voor regelmatig onderhoud aan uw Quooker. Is dat te laat en heeft u nu een storing die verholpen moet worden? Neem contact op, dan wordt de storing zo snel mogelijk u opgelost.

Neem contact op
Storing? Bel MartinK

Maak een afspraak

MartinK

Onderhoudsspecialist

Adres
Vinkenweg 42
2231 NS Rijnsburg
Nederland

E-mail ons
contact@martink-onderhoud.nl

Bel ons
+31 6 511 57 045