Skip to content
Quooker

5 redenen om te kiezen voor een Quooker in uw keuken

Sinds een aantal jaren zien we in steeds meer huishoudens de waterkokers van het aanrecht verdwijnen en plaatsmaken voor een modern Quooker systeem. Niet alleen modern en stijlvol, maar ook nog eens een stuk innovatiever en zuiniger in gebruik. Het gebruik van een Quooker heeft veel voordelen en dit zijn de redenen om voor een Quooker te kiezen.

Zuinig in gebruik

Met een Quooker kunt u gemakkelijk de exacte hoeveelheid kokend water tappen die u nodig heeft. Zo voorkomt u onnodige verspilling. Daarnaast bespaart u ook de nodige energie door de lange leidingen. Wist u dat u met de Quooker COMBI tot wel 50% minder energie verbruikt dan met een normale keukenboiler? Dit kan u tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen, afhankelijk van uw waterverbruik.

Snel water koken

Wachten tot het water eindelijk kookt is verleden tijd met een Quooker. Met de Quooker COMBI kunt u direct kokend heet water tappen uit de keukenmengkraan. Wanneer u gebruikt maakt van een Quooker kraan in combinatie met de Cube, kunt u ook nog eens gekoeld en bruisend water uit dezelfde kraan krijgen. Ideaal!

Innovatieve Quooker

Quooker is van origine een Nederlandse uitvinding. Quooker beschikt over een geoctrooieerde dubbelfunctie. Dit houdt in dat deze zowel geschikt is voor kokend heet, als gefilterd ijskoud of zelfs bruisend water. En dat allemaal uit één kraan. De Quooker is voorzien van hoog-vacuümisolatie en is daardoor zeer compact en energiezuinig. Het reservoir van Quooker is gemaakt van roestvrij staal en daardoor super hygiënisch, goed recyclebaar en duurzaam.

Veilige kraan voor iedereen

Quooker is een veilige kraan voor ieder huishouden. Door de kindveilige druk-draai bedieningsknop kunnen ook jonge kinderen op een veilige manier de kraan gebruiken. De Quooker is voorzien van een lichtring die gaat gloeien bij aanraking van de bedieningsknop. Dit is een soort waarschuwingssignaal. Daarnaast beschikt de Quooker over een dubbelwandige uitloop waardoor deze niet te heet wordt bij het vastpakken van de kraan.

Quooker: klein en fijn

Een Quooker COMBI is twee keer zo klein als een gemiddelde keukenboiler en neemt hierdoor dus minder ruimte in, in de gootsteenkast. Dankzij de Quooker heeft u meer werkruimte op het aanrecht. U heeft namelijk geen waterkoker of fluitketel meer nodig.

Ook overstappen naar een kokend-water-kraan van Quooker?

Wilt u meer informatie over deze kokend-water-kraan? Of wilt u weten welk type Quooker het beste bij u en uw huishouden past? MartinK helpt u hier graag bij. Bel gerust eens op of stuur een e-mail via ons contactformulier.